tiistai 5. helmikuuta 2013

                                            Hiljaista on Mäntylänmäellä

5 kommenttia:

 1. ihana panneri kuva, keltarinta tintti on pyöreä kuin lumipallo.. postauksen jäljet hangella kertoo että elämää on

  VastaaPoista
 2. en ollut aiemmin hoksannutkaan et sul on toinenkin blogi. Mäntylänmäen elämä vaikuttaa oikein eloisalta. tuli muuten mieleeni, et istuksitko Hotilankosken rannalla mahdollisesti Kunigaskunnassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Kuningaskunnassa Hartolassa, Mäntylänmäki jää tosin Sysmän puolelle!Ja kerronpa vielä tässäkin että Mäntylänmäki blogi on kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja kaikkea mitä on laitettu Mäntylänmäen piikkiin ei pidä ottaa vakavasti mutta yleensä jutuissa on siteeksi tottakin, ja yleensä oikein kaukaa haetut laitan tunnisteella puutaheinää, jos muistan :D
   Tässä on ollut hieman kiireitä joten tämä blogini on ollut vielä kehitysvaiheessa mutta keväämmällä alkaa täällä kirjoitussarja Kalastusneuvoksen seikkailuista ja jotain kuviakin pitäisi juttusarjaan vielä ottaa tekstit suuriniirtein jo valmiina koska olen ne kirjoittanut yli 10 vuotta sitten ilman kuvia.

   Poista
  2. olipa mukava yhteensattuma:)) huumoria näissä blogeissa on hyvä olla, omaksi ja toisten iloksihan näitä kirjoittelemme, vai kuinka?
   kuulostaa hyvältä nuo Kalastusneuvoksen seikkailut, jään odottelemaan niitä. sisareni on himo kalastaja nykyään, nuorena ei suostunut edes pöytään istumaan, jos kalaa oli tarjolla;)
   Käyppä vierailulla blogissani, siellä odottaa tunnustus blogillesi!
   ps kirjoittele välillä hepastasikin...

   Poista